Складові:
- борошно – 1 3/4 ст. (230 г);
- розпушувач – 1 1/2 ч. ложки (7 г);
- цукор – 2/3 ст. (135 г);
- вершкове масло – 1/3 ст. (70 г);
- чорний шоколад – 70 г;
- білий шоколад – 90 г;
- яйця – 2 шт .;
- червоний харчовий барвник;
- цукрова пудра, цукор – для обсипання.
Приготування
Просійте борошно разом з розпушувачем. Збийте м’яке масло з цукром протягом 5 хвилин. Додайте яйця, одне за одним, продовжуючи збивати. Влийте розтоплений шоколад до масляного крему. Всипте суху суміш борошна з розпушувачем.
У готове тісто додайте червоний харчовий барвник до досягнення бажаного кольору. Всипте дрібно порубаний білий шоколад.
Залиште тісто в холодильнику на всю ніч.
Розділіть тісто на 10 порцій, скачайте кожну в кульку і обваляйте спершу в цукрі піску, а потім в пудрі.
Викладіть печиво на деку, на відстані 5 см один від одного. Випікайте при 170 градусах 12-14 хвилин.
Джерело: Ням ням за 5 хвилин