Підступна ожеледиця на дорогах та періодичні снігопади. Прогноз погоди на 15-19 лютого

До кінця цього тижня та на початку наступного погода в Україні суттєво не зміниться. Уночі буде до 10 градусів морозу, вдень – від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла. Періодично в окремих регіонах ітиме сніг.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру, пише ТСН.

ЧЕТВЕР, 15 ЛЮТОГО

Хмарно. Вночі у західних, більшості південних та Вінницькій областях, удень в Україні, крім східних областей, невеликий сніг, на півдні країни з дощем. Уночі на Прикарпатті та Одещині помірні опади. На дорогах місцями ожеледиця.

У горах Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпека (третій рівень).

Вітер східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 4-9 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. У південній частині та на Закарпатті вночі близько нуля, вдень 1-6 градусів тепла.

Київ. Хмарно. Вночі без опадів, удень невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8 градусів морозу, вдень 0-2 градуси морозу.

П’ЯТНИЦЯ-СУБОТА, 16-17 ЛЮТОГО

Хмарно. У більшості західних і південних областей без опадів, на решті території невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі 2-7 градусів, у західних областях подекуди 8-10 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. На півдні країни та Закарпатті вночі близько нуля, вдень 1-6 градусів тепла.

Київ. Хмарно. Невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 2-4 градуси морозу, вдень близько нуля.

НЕДІЛЯ-ПОНЕДІЛОК, 18-19 ЛЮТОГО

18 лютого на сході країни та півночі Лівобережжя, вдень і в Карпатському регіоні, 19 лютого вдень у північних областях невеликий сніг. На решті території переважно без опадів.

Температура вночі 2-8 градусів морозу, у західних, 19 лютого і в східних областях до 10 градусів морозу. Вдень від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла. У південній частині вночі 0-5 градусів морозу, вдень 1-6 градусів тепла.

Київ. Переважно без опадів, лише вдень 19 лютого невеликий сніг. Температура вночі 4-6 градусів морозу, вдень близько нуля.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Підступна ожеледиця на дорогах та періодичні снігопади. Прогноз погоди на 15-19 лютого