Читання у Великий вівторок протягом дня: Псалом 54 – благання про допомогу

Сьогодні – Великий вівторок. В цей день пригадуються притчі Христа в Єрусалимі про воскресіння мepтвих, про Стpaшний суд, про данину Кесарю.

“Боже, прийди мені на допомогу. Господи, поспіши мені на порятунок. Слава Отцю, і Сину, і Святому Духу. Яка була на початку, і нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.”

 Третя година Перед святом Пасхи Ісус, знаючи, що пробила Його година, полюбивши своїх, полюбив їх до кінця.

Шоста година Як знає Мене Отець, так і Я знаю Отця, і кладу свою дyшу за овець.

Дев’ята година Для мене жити – це Христос, а помepти – це надбання. Хвалитимусь нічим іншим, як тільки хpeстом Господа нашого Ісуса Христа.

Псалом 54, 3-6. 8-9 Благання про допомогу

Пророк молиться про визволення в Ім’я Господа від зло­сті переслідувачів (Касіодор). Боже, спаси мене своїм Ім’ям і суди мене своєю силою. Боже, вислухай мою молитву, прислухайся до слів моїх уст, Бо чужі повстали проти мене, і сильні домагаються моєї дyші. Не мають Бога перед собою. Та ось Бог – допомога мені, і Господь – підтримка для моєї дyші. Я добровільно принесу Тобі жepтву, прославлятиму Твоє Ім’я, Господи, – бо так добре. Адже Він визволив мене від усяких турбот, і око моє побачило моїх ворогів.

За матеріалами порталу CREDO

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Читання у Великий вівторок протягом дня: Псалом 54 – благання про допомогу