Після прочитання цієї статті я перестала викидати Кавову гущу. Проробіть з нею ці 13 трюків – і ваше життя зміниться назавжди!

Це є у кожного вдома і ми його викидаємо. А даремно! Проробіть з ним ці 13 трюків – і ваше життя зміниться назавжди!

Кожного разу, попивши кави, ми всі викидаємо кавову гущу. Однак мало хто знає, що на дні нашої гущі насправді міститься дуже корисний і багатофункціональний засіб.

Коли ви вип’єте свою каву, викладіть гущу на пергамент і засуньте в духовку, щоб вона висохла.

Потім суху кавову гущу можна використовувати в якості пілінгового засобу, замінника мила  і це ще далеко не все!

Проробіть з нею ці 13 трюків – і ваше життя зміниться назавжди!

1. Засіб проти целюліту.

Кофеїн – важлива частина багатьох антицелюлітних продуктів, що означає, що кавова гуща працює також добре, як і магазинні засоби. Змішайте гущу з оливковою або кокосовою олією і втирайте її в шкіру на уражених ділянках вашого тіла. Ви й не помітите, як швидко зникне ваш целюліт!

2. Засіб проти мішків під очима.

Змішайте трохи кавової гущі з невеликою кількістю оливкової олії, потім помасажуйте цією сумішшю під очима, щоб усунути сліди втоми або недосипання.

3. Замінник мила.

Забули, що вдома закінчилося мило, а в магазин немає сил йти? Не турбуйтеся, кавова гуща – відмінна заміна, яка очистить вашу шкіру не гірше магазинної косметики. Ви навіть можете зробити мильні брусочки своїми руками!

4. Засіб проти неприємних запахів.

Якщо з вашого холодильника або сміттєвого відра мають неприємний запах, просто насипте суху кавову гущу на аркуш паперу і залишите його там на кілька днів. Ви будете здивовані результатами!

5. Рятівний засіб для волосся.

Кавова гуща заряджає ваше волосся поживними речовинами і вдихає в них нове життя. Якщо у вас слабке і схильне до випадання волосся, втирайте кавову гущу в голову перед тим, як її мити.

6. Натуральний очищувач.

М’яка абразивна текстура кавової гущі робить її відмінним натуральним миючим засобом для сковорідок, каструль і різних поверхонь у вашому домі!

7. Очисник для гриля.

Ви готувалися до пікніка цілий тиждень, а гриль виглядає брудним і липким? Є просте рішення! Покладіть трохи сухої кавової гущі на губку і протріть нею гриль. Вона поверне блиск всього за 5 хвилин!

8. Засіб проти бліх.

Кращий натуральний спосіб відлякати бліх від шерсті вашого вихованця – це втирати в неї кавову гущу. Той же метод працює, якщо блохи вже оселилися на вашому собаці.

9. Засіб проти мурах.

Якщо у вас вдома завелися мурахи, просто висипте кавову гущу на тих ділянках, на яких ви їх помітили. Вони більше не повернуться.

10. Добриво для рослин.

Якщо ви хочете натуральний і дешевий засіб для добрива своїх вазонів або грядок, то кавова гуща – це саме те, що вам потрібно! Вона містить ті поживні речовини, які необхідні для правильного росту рослин.

11. Засіб проти равликів.

Хочете залякати равликів з вашого городу? Використовуйте кавову гущу – просто посипте трохи на грунт навколо ваших рослин, і равлики знайдуть собі місце зручніше. Наприклад, в городі ваших сусідів.

12. Засіб проти котячих витівок.

Якщо вам набридло, що кішка постійно дряпає ваші меблі, кава – найкращий варіант. Посипте трохи навколо потерпілого об’єкта, і кішки будуть триматися подалі, оскільки вони ненавидять запах кави.

13. Засіб проти комарів і інших комах.

Щоб залякати дратівливих комарів, бджіл та інших комах, потріть відкриті ділянки свого тіла кавовою гущею. Вона допоможе вам позбавиться від нав’язливої уваги кpовoпивців.

А ви знали про ці чарівні властивості звичайної кави?

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Після прочитання цієї статті я перестала викидати Кавову гущу. Проробіть з нею ці 13 трюків – і ваше життя зміниться назавжди!