Пляцок з маринованими персиками та Нутеллою

Бісквіт:

  • 8 яєць
  • 1,5 склянки цукру
  • 1,5 склянки борошна
  • 1 чайна ложка порошку для випічки
  • 50 гр темного шоколаду, тертого на крупній тертці

Відокремити білки від жовтків, збийте до стійких піків. Наприкінці збивання додайте цукор та яєчні жовтки. Додайте просіяне борошно з пекарським порошком. Обережно змішайте тісто і поділіть на 3 частини. Додайте тертий шоколад до однієї частини. о Форма 20х40 см, викласти папером і випікайте 30 хвилин. при 170 градусах за Цельсієм. У вас має вийти 3 коржі,  2 світлих і 1 шоколадний.

Пудингова маса:

  • 2 склянки молока
  • 3/4 склянки цукру
  • ванільний цукор
  • 2 столові ложки картопляного крохмалю
  • 2 столові ложки пшеничного борошна
  • 1 яєчний жовток
  • 1 пачка  масла або гарний маргарин

1 склянку молока, закип’ятити цукром та ванільним цукром. У другій склянці молока ретельно перемішати як борошно, крохмаль так і яєчний жовток. Вилийте в кип’ячене молоко та перемішуйте, поки маса не почне гуснути . Помістіть на крижану  водяну баню, щоб охолодити. Масло збийте і ложка за ложкою додайте пудинг.

Шар з персиками:

  • 2 желе з персиковим смаком
  • 1 банка персиків у маринаді

Розчиніть желе у 2 склянках гарячої води. Персики порізати кубиками і додати до охолодженого желе.

Масса  з nutella:

  • Nutella (близько 400 г)
  • 1 пачка вафель артек нарізати кубиками

Нарізані вафлі змішайте  з нутеллою.

Шоколадна глазур:

  • 100 г шоколаду
  • 60 г вершкового масла або маргарину

Розчиніть масло і додайте нарізаний шоколад. Перемішати, поки шоколад не розчиняється і утворюється гладка маса.

Збірка пляцка:

  • Білий бісквітний корж
  • Желе з персиками
  • Бісквіт з шоколадом
  • Маса з нутеллою
  • Пудингова маса
  • Білий бісквітний корж
  • Шоколадна глазур

Залиште пляцок на всю ніч для охолодження! Смачного!

Джерело: nyam-nyam-5.com

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пляцок з маринованими персиками та Нутеллою