Цей простий трюк позбавить від комарів в будинку! Дешево й екологічно!

Багато років я жив в Колорадо і мене ніколи не кусали комарі. У тих місцях клімат сухий й спекотний, так що вони там просто не водяться, вони там місцеві жителі, пише джерело.   Але ситуація сильно змінилася, коли ми з сім’єю переїхали на узбережжі Тихого океану. Ці кляті комахи буквально не давали мені спокою! На щастя, я натрапив на кращий в світі екологічно чистий засіб від комарів:

Кавова гуща

Все вірно! Згідно слів Агентства з охорони навколишнього середовища США, стара висохла кавова гуща є дуже ефективним засобом від комарів. Комарі та інші комахи не переносять запах кави. Яким чином це працює?

– Зберіть стару кавову гущу, покладіть її на тарілку і накрийте зверху фольгою. Залиште тарілку в сухому прохолодному місці до повного висихання.

– Потім помістіть тарілку з гущею на рівну поверхню, наприклад, на стіл для пікніка, де-небудь на відкритому повітрі. Переконайтеся, що Ваші діти та домашні тварини її не дістануть.

– Підпалюйте гущу сірником, поки вона не почне диміти.

– Цей дим і буде выдганяти комарів.

Дуже простий та ефективний спосіб, чи не так? Кавову гущу також можна використовувати як засіб від жуків. Потрібно посипати їй навколо будинку, і жуки НЕ будуть до Вас заповзати.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Цей простий трюк позбавить від комарів в будинку! Дешево й екологічно!