ІНГРЕДІЄНТИ:
- 1 великий пачка печива з какао(все залежить від товщини)
- 600 мл вершків 30%
- 250 г сиру маскарпоне
- 3 столові ложки цукрової пудри
- 2 чайні ложки желатину *
- 1/4 склянки гарячої води
- 200 гр трубочок, наприклад, з наповненням какао
- 100 мл збитих вершків 30% або 18%
- 80 г темного шоколаду
* Желатин можна замінити збільшенням кількості маскарпоне
Приготування
Форма з розмірами 24 × 24 см (викласти пекарським папером).
Унизу викладіть печиво .Розчиняємо желатин у гарячій воді і даємо йому охолонути. Далі збиваємо холодні вершки та сир. Потім додайте цукрову пудру і повільно заливайте желатин під час змішування. Викладіть половину крему на торт, потім трубочки і знову крем. Залиште пляцок у холодильнику протягом декількох годин.
Нагрійте вершки, розчиніть в них шоколад, і коли маса трішки охолоне залийте нею верх пляцка. Охолодіть.