Польща скасувала додаткову атестацію для українських лікарів і медсестер

Польща скасувала додаткову атестацію для українських медпрацівників – лікарів і медсестер з України.

Про це в програмі “Перші про головне. Коментарі” на телеканалі ZIK розповів народний депутат Тарас Пастух, посилаючись на інформацію лікарів, передає “Обозреватель”.

“Тому вже багато медиків виїхали на роботу. А коли ми говоримо про те, що медики через реформи завтра можуть опинитися без роботи, то нам варто переживати про інше – нас нікому буде лікувати”, – говорить він.

За його словами, закон про медичну реформу – недосконалий і міністерство це визнає. “У процесі його втілення належить провести цілу низку поліпшень”, – додає нардеп.

“Але те, що сьогодні закривають ФАПи і те, що сьогодні лікарня не може надати медичних послуг – це сьогоднішні реалії. І не змінювати цього – значить благословити і дати загнивати”, – переконаний він.

Тому сьогодні, на думку Пастуха, потрібно “рятувати лікарів”. “Можливо, реформа недосконала, можливо в наступному році її треба буде відрегулювати, але те, що її необхідно ухвалювати зараз – це очевидно і для лікарів, і для пацієнтів”, – констатував нардеп.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Польща скасувала додаткову атестацію для українських лікарів і медсестер