“Поступово відрізаємо Горлівку від Донецька” – військовий експерт

Взяття силами АТО повністю під контроль селища Верхньоторецьке в Ясинуватському районі, відрізає Горлівку від Донецька.

Про це заявив військовий експерт Олексій Арестович, пише Gazeta.ua.

“Це вже друге взяття траси Донецьк-Горлівка під вогневий контроль ВСУ, після Авдіївки. Можна сказати, що нами створено ще одну “Промку” – опорний район”, – зазначив експерт, уточнивши, що він дуже небезпечний для противника. Той тепер серйозно ризикує втратити позицій.

Крім того, Арестович упевнений, що російські бандформування робитимуть все, щоб повернути собі контроль за Верхньоторецьке.

“2-й батальйон 95-ї бригади ЗСУ, що захищає цей район, варто очікувати “гарячих” діб. Однак важливо втриматися на цій позиції. Це – серйозний успіх української армії, який призводить російську сторону фронту в стан складних для них коливань. Додатково відрізає Горлівку від Донецька”, – додав експерт.

Населений пункт Верхньоторецьке взяли під контроль бійці 95 десантно-штурмової бригади Збройних Сил України. Про це інформують волонтери. Верхньоторецьке знаходиться у Донецькій області між окупованими Горлівкою та Донецьком.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Поступово відрізаємо Горлівку від Донецька” – військовий експерт