Райська насолода «Торт Баунті» – кращий рецепт

Любите “Баунті”? Тоді вам обов’язково варто приготувати торт, який за смаком буде нагадувати улюблені смаколики.

Це не торт, це райська насолода!

Приготуй, не пошкодуєш!

Інгредієнти:

бісквіт:

  • масло – 250 г (кімнатної температури)
  • цукор – 2/3 склянки
  • борошно – 200 г
  • розпушувач – 1,5 ч.ложки
  • яйця – 4 шт.
  • молоко – 4 ст. ложки
  • какао – 3 ст. ложки
  • ванілін

Кокосова начинка:

  • молоко – 500 мл
  • манна крупа – 6 ст. ложок
  • вершкове масло – 200 г
  • цукор – 2/3 склянки
  • кокосова стружка – 200 г (можна і більше, я завжди більше кладу)

Рецепт приготування

Масло збити з цукром.

Додавати по одному яйцю, кожен раз добре збиваючи.

По черзі додаємо інші інгредієнти.

Змастити форму і викласти туди тісто.

Випікати в розігрітій духовці (180 С) 25-40 хвилин (до готовності).

Остудити і розрізати уздовж на 2 частини.

У каструльку влити молоко, додати масло і манну крупу.

Поставити на вогонь і часто мішаючи віничком довести до кипіння. Варити до загустіння.

Знімаємо з вогню. Додаємо цукор і кокосову стружку. Добре вимішати.

У роз’ємну форму покласти нижній корж.

Зверху викласти кокосову начинку і щільно прим’яти, розрівняти.

Зверху покласти другий корж і поставити в холодильник на ніч.

Прикрасити за смаком.

Я зверху намазала вареним згущеним молоком, а потім полила шоколадною глазур’ю.

Тортик вийшов дуже смачним і ситним.

Ось, ще раз робила цей тортик, вже зверху шоколадом не стала поливати. Дуже смачний!

На роз’ємну форму діаметром 20-21 см.

Якщо форма діаметром 26 см продукти збільшити в 1,5 рази, а начинку не збільшувати, її вистачить. Смачного!

Переклад Coffee & milk за матеріалами afing

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Райська насолода «Торт Баунті» – кращий рецепт