Салат з маринованими шампіньйонами і цибулею порей

Складники:

  • 1 баночка маринованих грибів (420г після зцідження)
  • 5 яєць (близько 300г після приготування)
  • 1 баночка кукурудзи (285г після зцідження)
  • 1 великий порей (близько 120г)
  • 3 великих маринованих огірка (близько 300г)
  • пучок кропу
  • 2 чайні ложки гірчиці (близько 30 г)
  • 3 столові ложки натурального йогурту (близько 100 г), можна замінити на майонез, або суміш майонеза та сметани.
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

Гриби та огірки нарізані кубиками.

Злийте кукурудзу з розсолу, промийте.

Обріжте  зелень від  порею. Обдайте  окропом і потім просушіть

Круто зварені яйця натріть на терці. Наріжте кріп.

Покладіть всі інгредієнти в одну миску, додайте гірчицю та йогурт. Змішайте. Приправте сіллю та перцем. Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Салат з маринованими шампіньйонами і цибулею порей