Складники:
- 1 баночка маринованих грибів (420г після зцідження)
- 5 яєць (близько 300г після приготування)
- 1 баночка кукурудзи (285г після зцідження)
- 1 великий порей (близько 120г)
- 3 великих маринованих огірка (близько 300г)
- пучок кропу
- 2 чайні ложки гірчиці (близько 30 г)
- 3 столові ложки натурального йогурту (близько 100 г), можна замінити на майонез, або суміш майонеза та сметани.
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Гриби та огірки нарізані кубиками.
Злийте кукурудзу з розсолу, промийте.
Обріжте зелень від порею. Обдайте окропом і потім просушіть
Круто зварені яйця натріть на терці. Наріжте кріп.
Покладіть всі інгредієнти в одну миску, додайте гірчицю та йогурт. Змішайте. Приправте сіллю та перцем. Смачного!