Синоптики оголосили штормове попередження – два дні будуть хуртовини

Сьогодні, 7 лютого, в Україні буде холодна погода, без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с, у Карпатах та південних областях удень місцями пориви 15-18 м/с. Температура вдень 0-5 градусів морозу, у східних областях вдень близько нуля, на Закарпатті та у південній частині 2-7 градусів тепла, пише ТСН.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

У Києві без опадів. Температура 1-3 градуси морозу.

У Львові без опадів. Температура 0-2 градуси морозу.

В Одесі вітряно та без опадів. Температура 3-5 градусів тепла.

У Дніпрі без опадів. Температура 2-4 градуси тепла.

У Харкові спокійна, без опадів погода. Температура близько нуля.

У Карпатах вітряна, без опадів погода. Температура 1-3 градуси морозу. У горах Iвано-Франкiвщини та у високогір’ї Закарпаття зберігається значна сніголавинна небезпека.

8-9 лютого внаслідок впливу активного циклону очікуються складні погодні умови.

Вдень 8 лютого в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській області сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. Посилення вітру до 15-20 м/с.

Протягом 9 лютого в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст снігового покриву на 10-20 см), на дорогах ожеледиця. В Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській області сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Уночі на Лівобережжі посилення вітру до 15-20 м/с.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Синоптики оголосили штормове попередження – два дні будуть хуртовини