Сирний рулет з фаршем та печерицями

Сирний рулет з фаршем та печерицями – смачний м’ясний рулетик дуже ефектно виглядає на святковому столі, а також добре смакує з хлібом, як бутерброд. Готується рулет досить просто та швидко… Радимо спробувати.

Інгредієнти

Для сирного коржа:

  • Сир твердий (такий щоб добре плавився) – 600 г.
  • Яйця – 3 штуки.
  • Майонез – 2 ст.л.

Для начинки:

  • Фарш – 400 г.
  • Печериці – 250 г.
  • Цибуля – 1 штука.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Яйце – 1 штука.
  • Сухарі – 2 ст.л.
  • Паприка.
  • Сіль, перець.

Приготування

Гриби чистимо та дрібно ріжемо, обсмажуємо на сковороді, залишаємо до охолодження. Додаємо до фаршу, вимішуємо.

Цибулю ріжемо дрібненьким кубиком, обсмажуємо до прозорості. Додаємо до фаршу разом з іншими інгредієнтами. Солимо, перчимо.

Сир тремо на морквяній тертці, додаємо яйця та майонез, добре вимішуємо. Викладаємо форму (23х23) пергаментом, перекладаємо сирну масу, вирівнюємо. Випікаємо у духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин. Виймаємо з духовки, обережно відділяємо пергамент.

Начинку розмащуємо по сирному коржу ( з одного краю відступаємо близько 2 см), згортаємо в рулет. Кладемо рулет у форму для випічки та ставимо в духовку на 40-45 хвилин (180 градусів).

Після випічки даємо рулету охолонути, нарізуємо. Смачного!

Джерело: Смакота

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Сирний рулет з фаршем та печерицями