Такі бісквіти не падають ніколи: секрет хорошої господині

Пружний, пишний, м’який – нічого складного! Тісто піднімається прямо на очах…

Бісквіт – досить примхлива випічка, яка вимагає вправності і старанності. Сьогодні наша редакція допоможе тобі приготувати пишний, високий і смачний бісквітний корж.

Як спекти бісквіт

Ми підготували кілька рецептів бісквіта, які підходять як для приготування коржів в мультиварці, так і для духовки. Щоб випічка вийшла дійсно смачною, чітко слідуй нашим рецептам.

Бісквіт простий на лимонаді

Складові:

  • 4 яйця
  • 250 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 200 г газованого лимонаду
  • 200 г рослинного масла
  • 400 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача

Приготування:

1. Збий за допомогою міксера яйця, цукор і ванільний цукор.
2. Продовжуючи збивати, повільно додай рослинне масло і лимонад.
3. Додай частинами борошно і розпушувач, потім збий суміш ще раз.
4. Поклади тісто в чашу мультиварки і встанови час випічки на 65 хвилин.
5. Після сигналу мультиварки додай ще 65 хвилин. Після закінчення випічки вимкни підігрів і залиш бісквіт остигати ще 20 хвилин.
6. Переверни чашу мультиварки на підставку і залиш бісквіт в такому стані до повного охолодження.
7. Бісквіт виходить високим і пухнастим, а також має ніжний лимонний аромат.

Шоколадний бісквіт в мультиварці

Складові:

  • 250 г борошна
  • 400 г цукру
  • 2 яйця
  • 1,5 ч. л. соди
  • 1,5 ч. л. розпушувача
  • 6 ст. л. какао
  • 200 г молока
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 60 г рослинного масла
  • 200 г окропу

Приготування:

1. Змішай всі інгредієнти, крім води, в кінці змішування додай 1 склянку окропу.
2. Змасти чашу мультиварки вершковим маслом і вилий в неї рідке тісто.
3. Випікай бісквіт в режимі випічки 60 хвилин.

Бісквіт на гарячому молоці

Складові:

  • 120 г молока
  • 60 г вершкового масла
  • 165 г борошна
  • 6 г розпушувача
  • 165 г цукру
  • 3 яйця
  • 10 г ванільного цукру

Пригтування:

1. Попередньо розігрій духовку до 175 градусів і застели пергаментним папером дно форми.
2. Змішай і просій двічі борошно, розпушувач і сіль.
3. З’єднай молоко і вершкове масло. Поклади суміш у каструлю і повільно нагрівай доти, доки масло не розтане.
4. Повільно додаючи цукор, збивай яйця близько 1 хвилини до появи густої піни.
5. У три етапи додавай борошно в яєчну масу. Акуратно перемішуй суміш за допомогою лопатки.
6. Нагрій молоко з маслом ще раз до кипіння. У два етапи з’єднай гаряче молоко з тістом.
7. Поклади густу масу в форму і випікай в духовці 20-25 хвилин при температурі 175 градусів.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Такі бісквіти не падають ніколи: секрет хорошої господині