Торт «Сльози ангела». Казкова насoлода, просто тане у роті! Рецепт пирога, який завжди вдається!

Якщо описати цей десерт двома словами, це – казкова насолода. Він надзвичайно ніжний, неймовірно смачний, просто тане у роті! Цей рецепт мене ніколи не підводив!

На перший погляд, рецепт приготування торта-пирога «Сльози ангела» може видатися дещо складним. Але коли спробуєте його приготувати, зрозумієте, що це, насправді, зовсім просто. Усе готується в одній формі, не треба возитися з коржами, кремами і прикрашанням. А в результаті отримуєте розкішний десерт.

«Сльози ангела»

Інгредієнти:

Тісто: 150 г борошна, 80 г масла, 20 г цукру, 1 яйце, 5 г розпушувача.

Крем: 450 г сиру, 100 г цукру, 15–30 г манної крупи (залежно від вологості сиру), 80 г сметани, 3 жовтки, ваніль, цедра лимона або апельсина за бажанням.

Суфле: 70 г цукру, 3 білки, ваніль.

Просіяти борошно з розпушувачем, додати холодне масло, цукор і зробити руками крихту (швидко, щоб масло сильно не розтануло).

Додати яйце і замісити тісто. Загорнути в пакет і покласти в холодильник.

Усі інгредієнти для крему скласти в один посуд і добре перемолоти блендером до однорідної консистенції (до зникнення сирних крупинок).

Дно роз’ємної форми (24–26 см) вистелити пергаментом. Тісто розподілити руками, формуючи бортики (1–1,5 см заввишки), наколоти виделкою.

Викласти крем, розрівняти і поставити в розігріту до 180 °С духовку на 30 хв.

Хвилин за 10 до закінчення випікання треба збити білки з цукром і ванільним цукром (до стану піків збивати не потрібно, білки повинні помалу сповзати з віничків міксера).

Дістати пиріг, відразу зменшити температуру до 150–160 °С. Прямо на гарячий пиріг розподілити білки і поставити випікатися ще на 10 хв.

Дістати пиріг, накрити кришкою або мискою більшого розміру (головне, щоб був доступ повітря) і чекати повного охолодження. Можна поставити у прохолодне місце.

У процесі охолодження на поверхні будуть з’являтися крапельки бурштинового кольору. Стежте, щоб конденсат із кришки не капав на пиріг.

Коли пиріг повністю охолоне і покриється сльозами, можна куштувати.

Під або на сирний крем можна покласти ягоди, шматочки яблук, посипані корицею, тощо. Смачного!

Джерело.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Торт «Сльози ангела». Казкова насoлода, просто тане у роті! Рецепт пирога, який завжди вдається!