“Це буде урок”. Мати затриманого на Донбасі військового РФ попросила Порошенка помилувати сина

Мати затриманого на Луганщині російського єфрейтора Віктора Агеєва записала відеозвернення до президента України Петра Порошенка з проханням помилувати її сина, пише ТСН. Відео опублікувала “Новая газета”.

Світлана Агєєва просить побачитися з сином. Вона стверджує, що навіть не може уявити, хто міг сприяти тому, аби Віктор Агєєв опинився на Сході України.

“Мене запитують, як же могло так статися, що сталося непоправне з ним, як він потрапив туди. Але я можу сказати одне – що в сім’ї обговорювалася служба за контрактом (в російській армії – Ред). Я сама в невіданні до сих пір, до сих пір не можу зрозуміти, як сталося, хто так вплинув на мою дитину, що він опинився в тих місцях (на Донбасі – Ред)”, – сказала вона.

Дякуємо за перегляд!

Агєєва стверджує, що помилування стане для її сина “великим життєвим уроком” і заявляє про готовність приїхати до України і сприяти у переговорах щодо обміну полоненими.

“Я сподіваюся на ваше милосердя! І якщо в результаті обміну якийсь український громадянин або солдат потрапить додому в сім’ю, я буду так само щаслива однозначно, як і за свою дитину. Пане президенте, ще я хочу сказати, що готова особисто поїхати в Україну і взяти участь в переговорах з обміну. Сподіваюся, що Ви візьмете участь у долі мого сина, і я вам за це заздалегідь вдячна”, – підсумувала вона.

Як повідомлялося раніше, у Луганській області затримали російського військовослужбовця Віктора Агєєва, якого, за даними ВВС, викликали на службу в Алтайському краї. Мама Віктора Агєєва, його друзі і колишні товариші по службі підтвердили, що після строкової служби той залишився служити в армії за контрактом, який підписав у березні 2017 року.

Матір Агєєва наполягає на тому, що її син перебуває на службі у ЗС РФ і навіть отримав у травні цього року звання єфрейтора. Тоді як у міноборони РФ заявили, що полонений українцями в Луганській області росіянин в минулому році звільнився в запас.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Це буде урок”. Мати затриманого на Донбасі військового РФ попросила Порошенка помилувати сина