У Дніпрі вагітній жінці у вікно квартири кинули гранату

На Слобожанському проспекті у Дніпрі 18 серпня у вікно квартири, де живе вагітна жінка з чоловіком, кинули гранату. Про це повідомляє«Інформатор».

«Я прокинулася вранці, десь близько 4:00, від того, що почула звук, схожий на звук розбиття пляшки. Але перевіряти, що сталося, не стала, подумала, що це на вулиці. Вже о 7:00 чоловік пішов вигулювати собаку і тоді ми побачили розбите із зовнішнього боку вікно на кухні, а на вулиці під ним – гранату. Відразу після цього викликали поліцію», – розповіла вагітна мешканка квартири.

За її словами, це міг зробити колишній роботодавець матері, який останнім часом погрожував родині.

«Мама працювала, розносила посилки. Один раз потрібно було відправити гроші за них, вона відправляла «Нової поштою», але частина суми не дійшла роботодавцю, гроші загубили на пошті, і в цьому звинуватили маму. Тепер він вимагає від нас ці гроші і загрожує мені і моїй майбутній дитині», – поскаржилася жінка.

Поліція евакуювала всіх мешканців першого поверху будинку, оскільки радіус ураження гранатою становить 35-50 метрів. Експерти пізніше з’ясували, що граната була навчальною і не могла завдати значної шкоди.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Дніпрі вагітній жінці у вікно квартири кинули гранату