У Зеленського запропонували новий формат дебатів із Порошенком

У штабі кандидата на посаду Президента України Володимира Зеленського запропонували провести дебати по телемосту у прямому ефірі.

Про це під час брифінгу заявив голова штабу Зеленського Іван Баканов, повідомляє телеканал “Прямий”.

“Ми йдемо назустріч. І якщо дійсно всі хочуть з нами подебатувати, щоб ні в кого не склалося враження, що ми уникаємо таких дебатів, ми пропонуємо провести телеміст. Якщо Петро Порошенко буде у студії на “Суспільному”, а ми будемо на НСК “Олімпійському”, будь ласка, можна поєднати картинки і подебатувати один з одним у прямому ефірі”, – сказав він.

Як повідомлялося, Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні “Олімпійський”. Порошенко погодився на проведення дебатів на НСК “Олімпійський”, але нагадав, що згідно з законом про вибори Президента, дебати мають відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах.

Порошенко планує прибути на дебати із Зеленським на НСК “Олімпійський” 14 квітня о 14 годині 14 хвилин. Також він готовий прийти на “Олімпійський” і 19 квітня — за винятком того часу, коли будуть дебати на Суспільному телебаченні.

Як передбачає стаття 62 закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин.

Джерело: УКРІНФОРМ

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Зеленського запропонували новий формат дебатів із Порошенком