Українка створила в Італії успішний бренд сумок, які продаються в 15 країнах світу

Киянка 33-річна Аліна Залевська, яка мешкає в Мілані, створила власний бренд жіночих сумок «Роза Лу». Її вироби продаються в 15 країнах світу, зокрема в Україні.

«Закінчивши київський університет, я отримала диплом і вже за три дні поїхала здобувати другий, італійський. Під час навчання працювала по вихідних в одного мого знайомого, який має невелику мережу крамниць із сумками, — розповідає Аліна Залевська в інтерв’ю «Радіо Свобода«.

— Допомагала вибирати моделі. Він помітив, що добре вмію вибирати й продавати. Вгадую моделі, що найкраще продаються. Тоді почав брати мене з собою на фабрики до постачальників. Так познайомилася з роботою фабрик, потім купувала сама сумки й відкрила у Києві невелику компанію та два магазини, які займалися продажем італійських сумок в Україні».

Свою першу колекцію українка створила за три дні. Знайшла фабрику, яка шиє сумки, купила сировину та пояснила, що варто пошити.

«Тоді ж, у машині, коли я їхала з Флоренції. Мені хотілося дати жіноче ім’я новонародженій колекції. Так от, відкрию секрет: Роза Лу – це ім’я дочки моєї знайомої. Мені це ім’я дуже подобалося, і так воно стало іменем бренду, — каже Аліна Залевська.

— Насправді це було зовсім непросто. У мене були власні заощадження від продажу сумок, а поїхати на навчання до Італії мені допомогла моя родина. Перший рік був надскладний. Треба було як слід навчитися виробництву. І працювати, не шкодуючи себе. У той рік я хіба що не ночувала на фабриках».

Аліна Залевська також закінчила інтенсивний курс «Дизайн сумок» в Інституті моди «Sgrigna».

«Навчилася як слід малювати лекала, знайшла моделіста, який робить викройки, керівника виробництва, кілька лабораторій. Їздила презентувати бренд на різні виставки до Німеччини, Австрії, Нідерландів, скандинавських країн – до речі, дуже добре Північна Європа відгукнулася, від них і зараз багато замовлень».

Джерело.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Українка створила в Італії успішний бренд сумок, які продаються в 15 країнах світу