“В обох виявили рак”: Українців просять допомогти відомому подружжю-волонтерів, які врятували не одне життя

Відома українська волонтер, творець медичного батальйону “Госпітальєри” Яна Зінкевич звернулася до українців за допомогою, яку потребує подружня пара добровольців Сергій і Тетяна Мороз – в обох з них виявили рак.

Своє звернення до небайдужих громадян вона розмістила на сторінці в Facebook.

“Захворіла подружня пара наших добровольців, людей які займаються війною з зими 2014-15 років. Друг Фрост, парамедик-доброволець” Госпітальєрів “, військовий капелан, інструктор нашого тренувальному центру – Сергій Мороз та його дружина волонтер-Госпітальєр Фрау Фрост, Тетяна Мороз, яка відразу після того як її чоловік пішов на війну, почала не тільки сама тягнути двох дітей, а й допомагати, збирати, зберігати, взявши на себе нелегку ношу волонтерства та забезпечення наших груп на передовій. Обом поставили страшний діагноз – онкологія “, – пише Зінкевич.

За її словами, у Сергія діагностували гліобластому четвертої стадії (пухлина мозку). Два тижні тому чоловікові провели складну термінову операцію з видалення пухлини в лікарні імені Мечникова (Дніпро). Однак для подальшої боротьби з хворобою йому потрібно кілька курсів хіміо- і променевої терапії.

Що стосується Тетяни, то у неї меланома другої стадії, але з великою злоякісністю. Жінку також прооперували та дають шанс на те, що пухлина не виникне знову. Але для цього протягом 50 тижнів їй необхідно приймати імуностимулятори.

 

“Це прекрасні і дорогі мені люди, які поклали своє здоров’я на цю війну. Вони разом витримали труднощі, всі складнощі війни, допомогли не однієї сотні людей, і зараз самі потребують нашої з вами допомоги! Ми не можемо їх втратити! Вони повинні бачити одруження своїх двох прекрасних синів і народження онуків! Вони хресні батьки моєї Богданка і повинні бути зі мною перед її весільним вівтарем через 20 років! Як колись ці люди встали на захист вас, станьте ви на захист їх здоров’я і врятуйте їх життя і їх родину! ” – проникливо звернулася до українців Зінкевич.

Також вона вказала реквізити для допомоги родині Мороз і прикріпила виписку з діагнозом Тетяни:

5168 7422 0370 6431 Мороз Тетяна Євгенівна

Виписка з діагнозом Тетяни Мороз

Facebook Яни Зінкевич

Джерело

Коментарів: 1
  1. уляна

    Вкажіть, будь-ласка, банк.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“В обох виявили рак”: Українців просять допомогти відомому подружжю-волонтерів, які врятували не одне життя