Вагітна жінка і її чоловік навіть не припускали, ЩО може трапитися в цій аптеці!

Я працюю в одній цілодобовій аптеці. Якось пізно ввечері до нас зайшла молода пара. Були вони в дешевому, але чистому одязі. Жінка, судячи по животу, ось-ось повинна була вже народити. За ними зайшов чоловік. Жінка з чоловіком підійшли до стелажу з товарами для новонароджених, але, дивлячись на ціни, з жалем зітхнули. Вони вибрали одну упаковку найдешевшого знеболюючого і запитали, чи можна його приймати вагітним.

– Так, можна, – відповів я. – А навіщо воно вам потрібно?

– Я сильно кашляю, через це біль в спині стає нестерпним, і мені складно заснути.

Поки я вибирав недорогі ліки, її чоловік сказав:

– Вибачте, що я вас турбую, просто я нещодавно втратив роботу, і ми дійсно не можемо дозволити собі щось більш дороге.

– Зрозуміло, – відповів я їм. – У мене тут є деякі товари з пошкодженими упаковками, і я не зможу вже їх продати… Так що буде вам від мене невеличкий подарунок.

І я приніс їм 5 баночок хорошого сиропу від кашлю, чотири упаковки знеболювального, пояс для вагітних і кілька упаковок підгузків. Вони обидва розплакались, коли побачили все це. Вони не переставали дякувати мені і посміхалися.

– Ще раз дякую! – Сказала жінка.

Тут чоловік, який зайшов в аптеку за ними, сказав їм:

– Вибачте, але я почув, що ви нещодавно втратили роботу в [назва місцевої компанії]?

– Так, я комп’ютерник.

– А у мене є комп’ютерний магазин недалеко, і мені якраз потрібен один хороший фахівець. Ви зможете приступити до роботи, припустимо, завтра?

Знали б ви, скільки сліз тоді було.

А через тиждень ця молода жінка прийшла до нас в аптеку зі своєю новонародженою донечкою і принесла багато домашніх пирогів. Це був найкращий робочий день у моєму житті!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вагітна жінка і її чоловік навіть не припускали, ЩО може трапитися в цій аптеці!