Варення із яблук з “Дюшесом” або “Барбарисом”

Варення виходить густе, як желе, і дуже смачне! Варю вже третій рік. Іде на ура!

Потрібно

  • 3 л порізаних дольками яблук
  • 1 л цукру
  • 100 г цукерок “Дюшес” або “Барбарис”
  • 1 ст. ложка оцту

Яблука перемішати з цукром, дати постояти ніч. Довести до кипіння, варити приблизно 1 год, помішуючи, додати 100 г цукерок “Дюшес” або “Барбарис”, проварити 10–15 хв, додати 1 ст. ложку оцту, варити ще 2 хв. У банки розлити гарячим і закрутити.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Варення із яблук з “Дюшесом” або “Барбарисом”