Вершковий крем «П’ятихвилинка». Відмінно тримає форму!

Крем хоч і масляний, але не такий жирний, як вершкове масло + згущене молоко!

Відмінно тримає форму! Можна додавати різні барвники і робити різні прикраси (тоді, після збивання, охолодіть крем в холодильнику).

Робиться легко і швидко і з доступних продуктів!

Складові: 

  • 250 гр вершкового масла (кімнатної температури)
  • 200 гр цукрової пудри
  • 100 мл молока
  • 1 пакетик ваніліну

Приготуванння:

Молоко закип’ятити і остудити до кімнатної температури.

Всі компоненти змішати.

Збивати міксером до тих пір, поки маса не стане однорідною, перламутрового кольору. Приблизно 3-5 хвилин. (Іноді тільки після 5 хвилини крем починає збиватися, тому збивайте стільки, поки не зіб’ється, і краще на низькій швидкості. Ні в комбайнах, ні блендером, як показав досвід, крем не збивається, тому якщо немає міксера, то збивайте в ручну вінчиком або чим вам зручно).

Крем виходить пишний, ніжний, з легким ванільним ароматом.

Можна промащувати тортики і тістечка (рулети).

Джерело: Пошепки

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вершковий крем «П’ятихвилинка». Відмінно тримає форму!