Ви повuнні це прочитати. Учень запропонував rеніальний спосіб покарання корупціонерів

Учень запропонував геніальний спосіб покарання корупціонерів. Залишилось знайти спосіб втілити йогог в дійсність

Працюю вчителем в гімназії. Є керівником 11 класу, намагаюся вчити дітей не бездумно заучувати матеріал, а аналізувати, мислити, робити висновки. Часто придіяю 10-15 хвилин від уроку якійсь тематичній бесіді з класом. Діти мої розумні, люблять такі моменти. Часто в нас відбуваються справжні глибокозмістовні дискусії на теми, що зараз є найбільш актуальними в українському суспільстві. Буквально на днях ми розмовляли на тему «Як би я боровся з корупцією в Україні»

Власне, ця розмова і спонукала мене до написання даного посту, бо почула я від дітей, на правду геніальні ідеї. Більшість дітей виступали за доволі радикальні способи боротьби з корупціонерами і державними злочинцями: довічне ув’язнення, смертна кара, вигнання з держави, конфіскація майна іт.д. аж тут до розмови долучається учень, який скажемо так з тих, що не сильно оцінками може похизуватися і видає як на мене просто геніальний спосіб покарання для наших держиморд.

« Я вважаю, що не потрібно нікого розстрілювати. Я би вибрав найбільш глухе, закинуте село в Україні, десь посеред степу чи лісу, огородив його колючим дротом під напругою і запустив би туди всіх політиків і чиновників без винятку. На додачу всіх їхніх силіконом накачаних дружин, батьків і повнолітніх дітей.

Дав би по лопаті, по відру картоплі і пшениці ( =щоб мали на розмноження), раз в місяць завозив би туди мішки із секонд хендом, щоб жінки, звиклі до брендового одягу не страждали від його відсутності. А щоб не подохли з голоду, рівно на суму мінімальної пенсії, купив би продуктів для кожного. І щоб того вистачило на місяць. І ще, найголовніше: всюди би розмістив відеокамери, і вся Україна мала би найбільш рейтингове реаліті шоу в історії світового телебачення. Ми би ще круто на цьому заробили!» Ось ТАК!

Геніально, як на мене.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ви повuнні це прочитати. Учень запропонував rеніальний спосіб покарання корупціонерів