Цей рецепт розрахований на тих, хто і пиріжки любить, і з тістом возитися не хоче!
Інгредієнти:
- 4 ст. борошна (іноді потрібно трохи більше, тому що борошно буває різне);
- 2 ст. л цукру;
- ½ ч.л. солі;
- 2 ст. л. олії соняшникової;
- 500 мл. молока (можна гріти, можна і просто з холодильника, пробувалися по-різному, результат однаковий);
- пакет сухих дріжджів 11 гр.
Приготування:
Всі інгредієнти змішати до однорідної маси. Скласти отриману масу в пакет і покласти в холодильник на 2 години. Усе!
Через дві години ви дістаєте тісто з холодильника, злегка обминаєте в борошні і робите пиріжки з будь-якою начинкою.
Тісто м’яке, до рук не прилипає, добре ліпиться і пиріжки не розвалюються.