Вишня пікантна – рецепт соусу до м’яса та сиру

Дуже цікава, ароматна, пікантна вишня. Відмінно підійде до м’яса, а також сирів. Можна використовувати і заморожену вишню.

Інгредієнти для «бальзамічної вишні»:

  • Вишня (вже без кісточок, 240 мл) – 1 скл.
  • Цукор коричневий (можна звичайний) – 1 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 4-5 ст. л.
  • Сіль (за смаком) – 1 ч. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
  • Вода – 50 мл

Приготування

Вишню викласти з цукром в сотейник.

Поставити на невеликий вогонь і карамелізувати вишню 2-3 хвилини.

Крохмаль розвести в воді.

У вишню додати сіль і оцет, довести до кипіння і влити крохмаль. Знову довести до кипіння і зняти з вогню. Смачного!

Джерело: Коліжанка

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вишня пікантна – рецепт соусу до м’яса та сиру