Запевняю, так ви ще не готували: рецепт печінки в дуже оригінальному клярі

Страва виходить неймовірною.

Інгредієнти:

  1. Готуємо кляр з 2-х яєць збитих з 2-ма ст.л. майонезу і борошна.
  2. Має вийти рідке тісто.
  3. Додаємо в тісто 1 обсмажену в олії цибулину.
  4. Додаємо 1 пропущений через прес зубчик часнику і трохи рубаної зелені, спеції за смаком.
 Приготування:

Викладаємо в кляр приблизно 300 грам курячої або індичої печінки, порізаної на шматочки 3х3 см.

Даємо печінці промаринуватися близько 15 хвилин, потім викладаємо ложкою на сковорідку в рослинне масло, обсмажуємо до рум’яної скоринки на невеликому вогні.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Запевняю, так ви ще не готували: рецепт печінки в дуже оригінальному клярі