13 речей, які ви повинні видалити з Фейсбуку

Зараз практично немає жодної людини, яка б не користувалася соціальними мережами.

Звичайно, вони істотно полегшують нам життя. Наприклад, дають можливість спілкуватися з людьми, які знаходяться далеко, слухати музику, дивитися фільми, знаходити корисну інформацію і дізнаватися останні новини.

Однак багато людей у ​​своїй любові до соціальних мереж заходять занадто далеко. Вони виставляють напоказ все своє життя і діляться навіть тією інформацією, яку не варто було б оприлюднювати, пише Healthy Holistic Living.

Ми підготували список 13 речей, які необхідно видалити зі своїх соціальних мереж:

1. Сімейний стан

Не дарма кажуть, що щастя любить тишу. Люди бувають різні, навіщо вам зайві заздрісники і пліткарі.

Більш того, якщо ви розлучитеся зі своєю другою половинкою і поставите сімейної положення «вільна», в інтернеті вас можуть переслідувати збоченці і не зовсім адекватні користувачі, які тільки і чекали такого моменту. Крім того, вони будуть знати, що тепер ви вдома самі.

2. Фотографії своїх дітей.

Батькам складно втриматися від того, щоб не поділитися відео або знімком улюбленого чада. Адже діти завжди радують їх своїми досягненнями і смішними моментами. Але тільки подумайте про те, що крім друзів і родичів ці фотографії можуть побачити педофіли і ті, хто займається продажем дитячої порнографії або маніяки, які захочуть їх викрасти. Особливо, заборонено публікувати фото оголених дітей.

3. Назва школи або дитячого садка.

Ніколи не діліться в соціальних мережах місцем знаходженням своєї дитини. Адже маніяки часто саме так шукають свою чергову «жертву». Пам’ятайте, кожні 6 годин на світі пропадає величезна кількість дітей. Яких уже ніколи не знайдуть.

4. Свої фото сумнівного характеру.

Занадто відверті, нелегальні фото або ті, де ви перебуваєте в стані алкогольного сп’яніння, можуть залишити вас без роботи. Навіть якщо ви їх видалите, ви не знаєте, хто встиг їх зберегти на свій пристрій. Краще утриматися від додавання таких знімків, навіть якщо вони здаються веселими або привабливими.

5. «Друзів», які насправді не друзі.

У питанні дружби все ж важливо не кількість, а якість. І якщо багато ваші друзі в соціальних мережах не є такими, і ви не підтримуєте спілкування, краще зовсім їх видалити. Навіщо вам цей зайвий баласт?

6. Відомості про банківські картки.

При покупках в інтернеті, ніколи не зберігайте дані своєї банківської картки, щоб вони не потрапили в руки шахраям.

7. Номер телефону.

Додаючи в соціальних мережах свій номер телефону, ви ризикуєте отримати настирливого «шанувальника», а може і не одного, який буде обривати телефон дзвінками і смс.

8. Публікації, на яких ви відзначені.

Залежно від налаштувань, їх можете бачити не тільки ви або друзі, а й інші користувачі. Якщо ті фото, на яких вас відзначили, виставляють вас в непривабливому світлі, краще видалити таку позначку.

9. Дата народження.

Ніколи не вказуйте повністю свою дату народження або найближчих родичів. Ця інформація може допомогти зловмисникам в крадіжці вашого облікового запису та підбору паролів.

10. Начальник.

Якщо у вас в друзях є начальник, не забувайте, що він може зайти на вашу сторінку і прочитати ваші записи на стіні, статуси і фотографії. Деякі з подібних публікацій йому краще не бачити, тому намагайтеся не додавати начальника в друзі.

11. Геолокація.

Не повідомляйте своє місцезнаходження, тому що зловмисники знатимуть про те, що вас немає вдома. Якщо хочеться поділитися фотографіями з відпустки, краще зробити це тоді, коли вона уже закінчилася.

12. Дата відпустки.

Не потрібно сповіщати всіх в соціальних мережах, якого числа у вас буде відпустка. В іншому випадку ви можете залучити до свого дому грабіжників. За розповідями поліції, багато зловмисників вибирають чергову жертву саме по соцмережах.

13. Фото квитка.

Ви навіть не уявляєте, скільки всього можна зробити, маючи фото вашого авіаквитка або посадкового талона. Наприклад, скасувати політ або поміняти місце.

Пам’ятайте, що багато зі свого життя краще не виставляти на загальний огляд!

Джерело: lifter.world

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 речей, які ви повинні видалити з Фейсбуку