Арахісовий торт з вишнями: найсмачніше з того що ви їли

Складові:

  • Паста арахісова 100г(мелений арахіс)
  • Яйця 3 штуки
  • олія 100 г
  • Кефір 1% 350г
  • Цукор 250 г
  • Борошно 260 г
  • Порошок какао 70 г
  • Розпушувач 15 г

Приготування:

Арахісову пасту, яйця і олію збити до однорідного стану. Додати кефір, перемішати, потім додати борошно, какао, цукор і розпушувач. Все ретельно перемішати. Випікати при 150 градусах в 3 формах по 18 см приблизно 45-55 хвилин.
Готові коржі трохи остудити, загорнути в плівку прибрати в холодильник.

Вишнево журавлинне желе:

  • 400 г вишні
  • 50 г журавлини(можна взяти сушену)
  • Цукор за смаком (у мене пішло приблизно 50 г)
  • Желатин 8 г

Замочити желатин в холодній воді. Вишню і журавлину розморозити, пробити блендером до потрібної однорідності. Нагріти пюре, розчинити в ньому желатин, ще раз пробити блендером. Розділити на 2 частини. Залити у форми по 16 см. Відправити в морозилку до застигання. (Я ще накидала в желе кілька цілих ягідок журавлини).

Крем.

220 г вершкового масла строго кімнатної температури збити з 200 г цукрової пудри до пишності. Додати 700 г вершкового сиру, перемішати лопаткою до однорідного стану. Охолодити крем в холодильнику.

Збираємо торт.

На перший корж викладаємо крем, зверху першого желе, ще трохи крему, кладемо другий корж, крем, желе. Третій корж. Покриваємо торт кремом, що залишився.

Залишити торт на ніч у холодильнику.

Періодично перевіряти. Охороняти. Краще зовсім на замок. Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Арахісовий торт з вишнями: найсмачніше з того що ви їли