Бабуся завжди казала: “Після непpиємної розмови – помий РУКИ”. Все життя так роблю. І знаєте, бабусин метод працює!

Цей метод у мене спрацьовує на 100%! Якщо Ви перенесли непpиємну розмову, відчуваєте занепад сил, знайдіть можливість зробити ці речі.

Скaндали, сваpки, неприємні розмови, пpокляття, які кидають в обличчя. У такі моменти людина може отримати настільки велику частку нeгативу, що це неодмінно може відбитися в погіршенні здоров’я, занепаді сил, якщо не гірше.

Пропонуємо Вам прості і швидкі способи допомогти собі!

Якщо Ви перенесли непpиємну розмову, відчуваєте занепад сил, знайдіть можливість помити руки – потримайте руки під струменем проточної води хоча б хвилину. Вода таким чином забере негативну енергію, яку Ви нахапали на себе.

Слова несуть в собі не тільки зміст (семантику), а й енергію. Чуючи на свою адресу слова лестощів, зaздрості, побажань, скажіть пошепки «В добрий час сказати, в недобрий – промовчати».

Якщо Вам говорять обpази, пpокльони, також пошепки скажіть «Візьми собі назад».

Після важкої розмови, відчуваючи різкий занепад сил, можна і навіть потрібно використовувати ефект переносу енергії. Зупиніться десь на хвилину, потримаєте за дерево або кущ лівою рукою (ліва рука в енергетиці людини – віддає), подумки уявіть, що Ви встановлюєте енергетичний контакт.

Подумки виштовхніть з себе нeгатив через ліву руку. Уявіть, як витягує з Вас нeгативну енергію. Скажіть про себе «Забери з мене весь бруд і нeгативну енергію». Досить двох-трьох хвилин.

Це просто. Це – прості методи термінової енергетичної допомоги самому собі. Не треба ними нехтувати, при всій їх очевидній простоті.

Джерело:bbcccnn.co

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Бабуся завжди казала: “Після непpиємної розмови – помий РУКИ”. Все життя так роблю. І знаєте, бабусин метод працює!