Десерт, який тане в роті “Яйце страуса”: на диво легко приготувати

Кремовий десерт з незвичайним назвою “Яйце страуса” – це гармонійне поєднання солодкого заварного крему, апельсинової кислинки і кокоса. Що на диво, готувати його простіше простого, хоча за зовнішнім виглядом готового десерту так і не скажеш. Набір інгредієнтів також простий і доступний. Кремовий десерт умовно складається з двох шарів – вершкового і апельсинового.

Перший шар (вершковий):

  • 800 мл  молока;
  • 75 гр кукурудзяного крохмалю;
  • 100 гр цукру;
  • 1 пакетик ваніліну.

Другий шар (апельсиновий):

  • 1 л апельсинового соку (можна взяти персиковий);
  • 75 гр кукурудзяного крохмалю;
  • 80 гр цукру.

Для обсипання також знадобиться стружка кокоса. Починаємо готувати:

1. Змішайте в двох різних каструлях інгредієнти для вершкового та апельсинового шару. Приберіть віночком всі грудочки. Варіть кожен крем до загустіння (вершковий – близько 2-3 хв після закипання, апельсиновий – 5-6 хв).

2. Влийте гарячий вершковий крем в круглу тару, зверху, прямо в середину, влийте апельсиновий. Не змішуйте. Накрийте кришкою і залиште застигати.

3. Коли маса загусне, вийміть її з ємності і перекладіть на гарний посуд. Посипте зверху кокосовою стружкою і подавайте до столу.

Джерело: Щоденно

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Десерт, який тане в роті “Яйце страуса”: на диво легко приготувати