Дочці учасника АТО терміново потрібна операція на серці

У 15-річної Дарини Літкевич із Хмельницького діагностували вроджену ваду серця – отвір в міжпередсердній перегородці. Він у новонародженої дитини має сам закритися через 1-2 роки, у Дарини залишився відкритим.

Тепер їй терміново потрібна операція. Для неї раптові прогресуючі ускладнення можуть бути смертельними. Закрити дефект може серцевий імплант, який коштує 102 тис. гривень.

Про свій діагноз дізналася під час тренування на спортивних танцях. Там їй раптово стало зле. Відчула запаморочення та задишку. Лікарі не могли точно сказати, що не так із Дариною. Аж поки не обстежили в Інституті серця

Особливістю цієї вади є непомітний розвиток тривалий час. Деякі знамениті спортсмени мають таку патологію і стають олімпійськими чемпіонами.

“Слабкість мене мучить постійно. Інколи просто не вистачає сил, щоб піднятися вранці і почати новий день. Та я не опускаю руки. Вірю, що зможу врятуватися”, – розповідає Дарина.

Родина дівчинки не може самостійно зібрати потрібно суму. Батько Дарини, Олег Леонідович, повернувся із зони АТО з контузіями. Усі живуть на заробіток матері дівчинки, Анжели Іванівни, яка працює перукаркою. Ще відкладають гроші на реабілітацію чоловіка.

За додатковою інформацією звертайтеся за контактами, які розміщені на сайті Фонду

Реквізити для допомоги: Благодійний фонд “Серце на долоні”

Юридична адреса: 02140, м. Київ, вул. Мишуги, 8/48

ЄДРПОУ 37432793, МФО банку: 320649

р / с 26001060714855 в ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” м Київ

Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Літкевич Дарини.

Допомогти серцю Даші можна на сайті Фонду, зробивши благодійну пожертву за допомогою картки ПриватБанку, натиснувши на позначку “Зробити пожертву” або “допомогти”.

Автор: Катерина Романчук

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Дочці учасника АТО терміново потрібна операція на серці