Гарузовий сирник з білим шоколадом

Низ:

  • 100 г шоколадного печива
  • 1 чайна ложка какао
  • 50 г масла

Сирник:

  • 500 г домашнього сиру (протертий крізь сито, не кислий)
  • 250 г сиру маскарпоне
  • 1/2 склянки цукру
  • 2 столові ложки ванільного цукру
  • 4 яйця
  • 300 г сирого гарбуза
  • 2 столові ложки олії(без запаху)
  • щіпка солі

Прошарок з білим шоколадом:

  • 200 г сиру(протертого)
  • 1/2 склянки вершків 30%
  • 150 г білого шоколаду

Приготування

Печиво подрібнити в крихту, змішати з какао та маслом. в нижню частину вистеленої папером для випічки форми 21 х 25 см  та добре пропресувати, та відправити у морозилку.

Гарбуз нарізати кубиками і обсмажити в олії, поки він не зм’якне, пробити блендером в пюре.

Всі інгредієнти сирника повинні бути при кімнатної температури. Сир домашній, сир маскарпоне, цукор і жовтки вкладають у миску ретельно змішують , але тільки до поєднання всіх компонентів. Далі сир перемішати з охолодженим гарбузовим пюре. Білки збийте з сіллю і обережно змішайте з сирною масою. Вилийте сирник на печиво, виклавши звеху трохи ягід (журавлина, морожені вишні…) та покладіть в духовку, попередньо нагріту до 160 * С. Випікати близько 50 хвилин. Охолодити у привідкритих дверцятах духовки, а потім покладіть у холодильник.

Нагрійте вершки  та  розчиніть у них шоколад. Ретельно перемішати суміш, охолодіть. Сир додайте в шоколад та викладіть на охолоджений сирник. Зробіть візерунок. Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Гарузовий сирник з білим шоколадом