Як відомо, діти дуже люблять сосиски, особливо, з кетчупом. Але магазинні сосиски містять велику кількість спецій і барвників. Та й взагалі, іноді ми не дуже впевнені, що там присутнє м’ясо.
Краще готувати сосиски вдома, в такому випадку, ви точно знаєте, чим годуєте свою дитину.
Інгредієнти:
- 1 кг курятини або телятини;
- 2 яйця;
- 100 мл молока;
- 1 ст. ложка крохмалю;
- сіль, приправи;
- часник, зелень за смаком.
Приготування:
М’ясо пропустити через м’ясорубку або змолоти у блендері.
До фаршу додати яйце, молоко, крохмаль, сіль перець. Масу добре вимішати і «побити» як фарш на котлети.
Руками викласти жменю фаршу на харчову плівку і щільно закрутити, надаючи форми ковбасок. Кінці зав’язати.
Покласти сосиски у киплячу воду і варити 10 хвилин. Дістати, розгорнути і порізати на скибочки.
Смакує сосиска як гарячою (з гарніром) так і охолодженою (до канапок).
Сирі сосиски можна зберігати в морозильній камері і зварити пізніше, але час приготування в такому разі збільшити до 15 хвилин. Смачного!
Джерело: Порадник