Горіховий пляцок “Принц”

Інгредієнти: ( форма 24 * 35 см)

Для коржів:

  • 6 яєць
  • 1 і 1/3 склянки борошна
  • 2 столові ложки какао
  • 3/4 склянки цукру
  • 1 чайна ложка порошку дл печива
  • щіпка солі

Зберігайте білки з сіллю і цукром, додайте жовтки. На масу з яєць просійте борошно, змішане з порошком для випікання та какао, і обережно перемішайте. Спекти на 180 С, та після охолодження нарізати на дв.а коржі.

Горіховий рошарок:

  • 7 білків
  • 150 г цукрової пудри
  • щіпка солі
  • 200 г волоських горіхів (половина та половина тертого та нарізаного)
  • 100г кокосової стружки
  • 3 великі батончики  принц-поло (по 52 гр) або замінити на 150 гр горіхових вафель в шоколаді

Збийте білки з сіллю і пудрою до  жорстких піків. Додайте горіхи, кокос і нарізані батончики. Випікати при температурі 170 * С протягом 30 хвилин на папері.

Для крему:

  • 7 жовтків
  • 3 столові ложки пшеничного борошна
  • 3 столові ложки картопляного крохмалю
  • 3,5 склянки молока
  • 4 столові ложки цукру
  • 1/2 плитки темного шоколаду
  • 1/2 білої  білого шоколаду
  • 3 великі батончики Принц-Поло(або вафлі в шококладі)
  • 200 г вершкового масла

Зваріть пудинг із жовтків, цукру, борошна, крохмалю та молока, а потім охолодіть. Протріть з  маслом. Додайте натерті  шоколад і вафлі. Змішайте обережно.

Складання пляцка:

Бісквіт-крем-безе-крем-бісквіт. Смачного!

Джерело: Ням-Ням за 5 хвилин

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Горіховий пляцок “Принц”