Як не занепадати духом: 9 способів мотивації до дії!

Часто буває, що обставини складаються не кращим чином, а то і просто без видимих ​​причин у людей псується настрій і пропадає бажання що-небудь робити. Щоб уникнути подібних ситуацій, повторюйте щодня ці прості істини, і у вас будуть всі шанси стати благополучним, успішним та цікавим у спілкуванні.

Отже, ось 9 істин, які добре мотивують і надихають! Вчасно сказані самому собі, вони можуть змінити наступні події докорінно, повторювані щодня – вплинуть на підсвідомість так, як заняття в тренажерному залі впливають на наші м’язи. Поступово нові звички і установки поведінки стануть вашою суттю.

Ось ці чарівні слова:

Чого треба боятися?

Багато найбільше бояться померти. Але чи цього треба боятися? Значно гірше дозволити собі існувати, і згаснути будучи ще живим. Життя дане нам для того, щоб ми розвивалися, удосконалювалися, розкривали свій потенціал. Не бійся зробити помилку, дій!

Весь час робити щось 

Можна витратити масу зусиль без видимого результату, ходити на зустрічі, вести листування по електронній пошті і бесіди по телефону, складати численні звіти, а іноді буває досить однієї дії, щоб негайно скласти обставини правильно і, наприклад, укласти важливий контракт.

Пам’ятайте, зробити означає домогтися результату!

Сильні люди вміють посміхатися

Навчіться посміхатися. Посмішка привертає людей, вони починають бачити вас впевненого, рішучого, доброго. Посміхніться без будь-якої причини, походіть будинку з посмішкою на обличчі кілька хвилин. Поступово ваш настрій покращиться, ви відчуєте прилив внутрішніх сил, з’явиться енергія і віра в себе.

Не зупиняйтеся, можливо ви перебуваєте в сантиметрі від тріумфу

Чим довше тривала робота над чим-небудь, тим ближче успіх. Всі пройдені невдачі збагачують ваш досвід, дарують нові знання. Рішуче йдіть до кінця, не кидайте справи на півдорозі, досягайте цілей.

Не приймайте думку людей про вас як незаперечну істину

Хто може знати вас в усіх подробицях крім вас самих? Звичайно, ніхто! Не звертайте особливої ​​уваги на те, що думають оточуючі, нікому не відомо все, що ви пережили, пройшли, дізналися і подолали. Вислухайте, але не сприймайте як істину.

Життя коротке

Будь-яка старша людина розповість вам, що були часи, коли вона вважала, ніби-то все попереду. А півстоліття промайнули як один день.

Ніколи не думайте, що вас є час на довгі роздуми і розгойдування. Треба починати діяти прямо зараз. Пам’ятайте, життя може перерватися в будь-яку мить

Тільки ви самі відповідаєте за те, де зараз перебуваєте

Не подобатися нинішній стан речей? Все просто: пора почати вибирати інші рішення, діяти по-новому. Варіанти є завжди, адже навіть бездіяльність і відсутність прийнятого рішення – також дія!

Минулого немає

Живіть нинішнім моментом. У кожної людини зберігаються в пам’яті минулі події, але реальність – це поточний час. У реальності є лише те, що ви переживаєте в дану мить. А минуле пішло безповоротно, його треба відпустити з усіма негативними епізодами, переживаннями і подіями. Будьте зосереджені на своїх нинішніх справах.

Не забувайте подякувати

Будьте вдячні всім і завжди, життя дає вам лише те, що ви віддаєте. Не варто плекати злі помисли, коли хтось поступив з вами погано. Просто скажіть йому спасибі за те, що знаєте тепер з ким не треба мати спільних справ і близького спілкуватися. Подякуйте собі за те, що змогли залишитися спокійним в ситуації, коли інші починають нервувати і злитися.

За таке ставлення до навколишнього світу Всесвіт обдарує вас оптимістичним ставленням до життя і новими можливостями.

Переклад Coffee & milk за матеріалами mywoman-club

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Як не занепадати духом: 9 способів мотивації до дії!