Як приготувати смачні і пишні котлети? Бабусін рецепт

Ця страва створена немов спеціально для тих, хто не любить кабачки. Кабачкові котлети з фаршем: ароматні, пишні, ніжні, вони змусять змінити думку про кабачки будь-якого привереду!

Кабачок не тільки не погіршить смак котлет, а навпаки, додасть соковитості і ніжності звичайній страві.

Інгредієнти

  • 300-400 г будь-якого фаршу
  • 1 кабачок середніх розмірів
  • 2 яйця
  • 1-2 ст. л. манки
  • 0,5 ч. л. солі
  • борошно або панірувальні сухарі
  • перець, інші спеції за смаком
  • олія для смаження

Приготування

Кабачок натри на крупній тертці, якщо овоч перезрілий,то очисти його від насіння і шкірки. Частину соку, який виділився потрібно злити.

Додай до кабачка м’ясний фарш, яйця, манку. Посоли, поперчи і гарненько вимішай. Залиш на 15 хвилин, щоб манка ввібрала сік.

Змоченими у воді руками сформуй пишні котлети, вмочи кожну в борошно або сухарі і обсмаж на розігрітій олії до золотистої скоринки.

Рецепт котлет з кабачків — знахідка для тих, хто хоче схуднути! Для цього фарш потрібно брати курячий або індичий, а щоб кількість масла звести до мінімуму, котлети можна запекти в духовці.

Поділися з друзями рецептом корисної страви і побажай їм приємного апетиту!

Джерело: Блискавка

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Як приготувати смачні і пишні котлети? Бабусін рецепт