Які знаки зодіаку мають душу ангела?

Гороскоп розповідає про ті знаки Зодіаку, які мають душу Ангела і здатні творити добро.

Людські душі мають дві сторони – ангелів і демонів. І всі вони створені для врівноваження балансу між добрими намірами і злими.

І всі б хотіли мати ангельську душу, щоб зробити світ світлим і добрим. Але не всі люди є власниками такої душі, є тільки деякі і обрані. Є тільки 3 представники зодіаку з душею доброго Ангела.

Терези Цей знак наділений ангельською і чистою душею. Їм властиво розуміти і брати на свої плечі чужі проблеми, як свої власні. У житті їх чекає багато злетів і падінь, але вони завжди перейматимуться чужим горем і запропонують свою допомогу.

І якщо буде потрібна їх участь, вони кинуть свої справи і відмовляться від звичного життя, якщо їх про це попросять. Причому роблять це вони безкорисливо, часом навіть для незнайомих людей. Їх здатність швидко розбиратися в ситуаціях поза всяким сумнівом, тому добробут людей вони ставлять понад усе.

Ще ці люди наділені даром тонко відчувати красу. Їх вміння помічати красу там, де її ніхто не бачить, робить їх особливими. До того ж, вони здатні створювати красу і вселяти в неї гармонію.

Вони вміють створювати душевний настрій і лікувати розбиті серця, вселяючи в них віру в кращі часи. Ці знаки власники справжнього ангельського терпіння, і їх близьким дуже пощастило, що вони знаходяться разом з ними. Вони намагаються завжди бути врівноваженими і спокійними, тому їх дуже важко вивести з душевної комфорту.

Водолії Вони наділені мудрістю і спокоєм. У них справжнє велике серце, якого немає ні у кого. У ньому завжди знайдеться місце для радості і печалі.

Їх по праву можна вважати лікарями людських душ, тому вони частіше за інших займаються благодійністю і боряться за людські права. І всі ці їхні благі наміри стають причиною того, що у них немає часу створити власну сім’ю. Але у них і немає часу жити своїм життям, адже вони постійно прагнуть когось рятувати або виручати.

Але навіть якщо їм не потрібно буде когось рятувати, то все одно, вони знайдуть тих, хто потребуватиме допомоги. І робити це водолії будуть з великим задоволенням.

У них настільки велика самовіддача, що здається, їх витримка на межі і вони скоро здадуться. Але ця думка оманлива. Їх запас життєвої енергії настільки великий, що їм знадобиться невеликий проміжок часу для її відновлення, і вони знову готові вирушати на допомогу.

Також вони наділені не тільки мудрістю, але і прекрасною інтуїцією. Вони можуть тонко відчувати, в якій стороні знаходиться стежка до успіху, а де кут, за якою слід звернути, щоб уникнути неприємностей. А на всі труднощі вони дивляться з філософської точки зору, що дає їм можливість берегти здоров’я і не витрачати свою енергетику. І до таких мудрих і раціональних людей тягнуться і приходять за порадою.

Риби Їх здатність в інтуїції має широкий розмах. Вони здатні володіти таємними знаннями і бачити те, що іншим недоступне. З них виходять прекрасні ясновидці або провісники. Вони лікують людські душі, наставляють їх на істинний шлях і підштовхують до вірного рішення.

Також вони відмінні провідники у власну душу, допомагаючи людям знайти сенс життя і зрозуміти їх справжнє призначення. Для деяких людей, які наважилися на останній крок, ці представники є справжніми ангелами-охоронцями.

Вони прекрасні творці всього вишуканого і сьогодення. Своєю інтуїцією вони настільки користуються віртуозно, що вона їм допомагає творити божественні шедеври, дістаючи геніальні ідеї з самої душі. І щоб представники не почали творити, все у них виходить ідеально. І на все це у них йде сила-силенна сил і енергії, хоча їх ресурси не безмежні. Але у них є ще здатність швидко самовідновлюватися. І роблять це вони на підсвідомому рівні, відключаючись від зовнішнього світу і перезавантажуючись на новий лад.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Які знаки зодіаку мають душу ангела?