Якщо ти пішла від нього, це те, що ти зараз повинна прочитати

Не сумнівайся, ти зробила правильно, що пішла від нього. Ти думаєш, що робила недостатньо, щоб він був щасливим, але це не так.

У тебе велике добре серце, і ти купала його в любові і прихильності, але він не хотів цього. Ти дала йому все, що могла, але він помічав лише те, чого ти не могла дати. Він постійно звинувачував тебе у всьому, змушував відчувати себе дурною, коли ти робила щось не так. Він принижував тебе і применшував твою гідність.

Ти зробила правильно, що пішла від нього, навіть якщо зараз ти відчуваєш себе розгубленою без нього.

Ти розумніша, ніж він думав, ти прекрасніша, ніж він говорив тобі, і ти сильніша, ніж та, якою слабкою він змусив тебе почуватися. Ти більше ніж він, і ти краще без нього.

Ти зробила правильно, що пішла, бо ніхто не повинен бути з тим, хто не цінує вас, хто погано з вами звертається і не розуміє, що втрачає.

Він не належав тобі так, як ти заслуговувала, але така людина знайдеться.

Він прийде і буде любити кожен сантиметр твого недосконалого тіла; він буде любити кожен шрам на твоєму тілі так само сильно, як його передісторію.

Він буде любити запах твого волосся, твій погляд, коли ти щось уважно розглядаєш. Він буде сміятися, коли ти смієшся, тому що твій сміх робить його щасливим.

Він не буде намагатися змінити тебе і перетворити в іншу людину, інакше ви не будете ідеально підходити один одному.
Як би жахливо зараз тобі не було, як би не було важко чути про майбутнє, знай, що воно настане і ти знайдеш того, хто виконає кліше «одного разу ти зустрінеш того, хто змусить тебе зрозуміти, чому з іншими не виходило».

Можливо, на це потрібен час, але будь терплячою. Використовуй цей час, щоб працювати над собою і любити себе.

Ти зробила правильно, ти прийняла правильне рішення піти від того, хто не робив тебе абсолютно щасливою, ти прийняла правильне рішення встати і піти, хоча тобі здавалося, що ти розбила власне серце.

Стане краще, і ти знайдеш людину, яка заповнить порожнечу в твоєму серці. Ти зробила правильно, що пішла від нього, запевняю.

Тебе чекає тільки найкраще.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Якщо ти пішла від нього, це те, що ти зараз повинна прочитати