Коли жінка замовкає, це означає, що вона більше не боїться вас втратити

Жінки говорять мовою емоцій. Це дійсно той самий спосіб, завдяки якому вони можуть відкритися і бути собою зі своїми партнерами. Вони не вірять тим, хто приховує і соромиться своїх почуттів, тому самі воліють не ховати того, що відчувають, інформує Ukr.Media.

Дорогі чоловіки, зрозумійте ось що: коли жінка затіває конфлікт і обсипає вас докорами, це не означає, що відносини пішли під укіс. Вона піклується про партнера, просто боїться його втратити.

Розбіжності – частина нашого життя

Не варто переживати, адже вона готова боротися до кінця за ваші відносини. Не варто побоюватися, навіть коли ви обидва загрузли в розбіжностях. Потрібно зробити все можливе, щоб заспокоїтися, а потім досягти розумного компромісу. І що ще більш важливо, варто цінувати своє щастя: адже у вас є щось цінне, за що варто боротися.

Не сприймайте партнера як належне, але й не панікуйте при зіткненні з проблемами. Цінуйте те, що ваша друга половинка здатна відкритися перед вами. Вона гідна поваги за свою рішучість все виправити і зберегти вашу любов.

Гнів і страх-також емоції. Дуже потужні Іноді вони кажуть набагато більше, ніж любов.

Вірите ви чи ні, але вам не слід турбуватися, коли вона починає «бій». Тому що все це заради кохання.

Конфлікти – нормальна частина відносин. Якщо хтось говорить вам, що ніколи не з’ясовує стосунків зі своїм партнером, він обманює.

Турбуєтеся, коли її мовчання стає сильнішим за слова

Зрештою, ми всі емоційні, з різними смаками і нескінченним поєднанням унікальних рис.

Коли справа доходить до відносин, конфлікти в розумних межах – це те, що допомагає нам відкритися один одному. Вони допомагають нам глибше пізнати себе і партнера. Допомагають нам дбати, приймати або змінювати те, що нам не подобається. Вони допомагають нам зростати.

Тому задумайтеся про те, що насправді відбувається з вашими відносинами, якщо вона…

  • раптово замовкає.
  • перестає намагатися.
  • більше не сперечається з вами.
  • перестане розмовляти з вами.
  • у неї немає більше сліз.

Тому що, коли жінка мовчить, вона перестає боротися за вас. Все, вона вирішила зупинитися. Ви більше не стоїте жодної її емоції. Коли жінка мовчить, очевидно, що полум’я, яке палало в її серце, згасло. Її колись любляче серце охололо і перетворилося в кристалик льоду. Коли жінка любить, вона готова боротися до самого кінця. Вона вкладає серце, усю свою енергію на те, щоб виправити ситуацію.

Але коли вона замовкає, знайте: назад вороття немає. Мовчання жінки означає, що вона зупинилася. Вона готова відпустити вас. Ви більше не гідні її зусиль. Майте на увазі, що емоції і чесність означають для жінки дуже багато.

Тому не бійтеся її емоційних спалахів. Не бійтеся конфліктів. Бійтеся дня, коли вона перестане намагатися. Бійтеся її мовчання. Того моменту, коли ви спробуєте її зачепити, а вона не відреагує. Тому що, коли жінка зупиняється, це означає, що вона більше не боїться піти від вас.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Коли жінка замовкає, це означає, що вона більше не боїться вас втратити