Надія Савченко припиняє голодування: деталі

Надія Савченко припинить голодувати аби повторно пройти перевірку на поліграфі, пише Gazeta.ua

Інформація про це з’явилася на сторінці нардепа в Facebook сьогодні, 30 травня.

Слідство вже тривалий час не надає результатів попередньої перевірки на поліграфі, тому Савченко вирішила пройти його повторно.

“У зв’язку з тим, що за майже два місяці слідство не надало результатів експертизи на детекторі “правди”, Надією Савченко прийнято рішення перервати голодування для проходження повторної експертизи”, – написано в повідомленні.

Адвокат Савченко, Костянтин Глоба готує відповідне клопотання.

“Сторона захисту готує відповідне клопотання для призначення психо-фізіологічного дослідження поліграф, до речі, в державній експертній установі України. Сподіваюся, слідство зважить на зазначене клопотання для встановлення дійсних намірів Н.Савченко, бо хто ж буде проти встановлення об’єктивних обставин справи, якщо такий обов’язок лежить на органі досудового розслідування”, – зазначив він.

Савченко розпочала голодування у знак протесту проти свого ув’язнення, адже вважає його незаконним. Таким чином, з урахуванням 30 травня, нардеп голодує 69 днів.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Надія Савченко припиняє голодування: деталі