Пляцок “Сирно-макова вишиванка”

Тісто: 3 жовтки, 1 стакан цукру, 50 грам масла, 5 столових ложок сметани, 1 пачка маргарину, 350 грам борошна, 1 столова ложка порошку до печива.

Замішуємо тісто, ділимо на 4 частини, до двох додаємо 2 столові ложки какао. Темне тісто ставимо у холодильник, щоб можна було його потерти на терці.

Макова маса:1,5 стакана маку запарити, коли охолоне додати 3 білки збиті з 1 стаканом цукру.

Сирна маса: змолоти 0,5 кг сиру, додати 50 грам масла, 5 жовтків, 1 стакан цукру, Окремо збити 5 білків і все з’єднати. На деко.  викладаємо 1 частину білого тіста, зверху половину маку, тоді половину сиру, зверху натираємо 1 частину чорного тіста і ставимо пекти. Так само другий корж.

Перекласти можна заварним кремом або вареним згущеним молоком з маслом. Коли перекладаємо, то складаємо коржі темне тісто до темного.

Смачного!

Джерело: Ням ням

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пляцок “Сирно-макова вишиванка”