САП зацікавилась Луценком: проти генпрокурора відкрито дві справи

Спеціалізована антикорупційна прокуратура почала одразу два розслідування стосовно генпрокурора Юрія Луценка. Вони стосуються будинку і декларації про доходи генерального прокурора. Підставою стали вчорашні заяви на пленарному засіданні Верховної Ради, які зробив нардеп Олег Ляшко.

Про це заявив очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє Народна Правда з посиланням на Укрінформ. “САП відреагувала на заяви лідера Радикальної партії, які він зробив під час розгляду клопотання. І нами внесено до ЄРДР два його звернення про порушення кримінальних проваджень за тими фактами, які були озвучені”, – наголосив Холодницький.

Нагадаємо, вчора, під час засідання Верховної Ради, лідер Радикальної партії Олег Ляшко звинуватив генпрокурора у тому, що той не сплачує податки за придбаний під Києвом будинок. Тоді Луценко зауважив, що за вказаний будинок сплатив мільйони гривень податків.

Також Холодницький висловив своє незадоволення рішеннями парламента по поданнях на нардепів Дейдея та Лозового.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

САП зацікавилась Луценком: проти генпрокурора відкрито дві справи