Шоколадний рулет з мандаринами

Прямокутна форма 33 * 23 см

Тісто:

  • 3 яйця
  • 3 ст.л. цукру
  • 3 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. ванілі
  • 1/2 ст.л. какао
  • 50 г шоколаду, розтопити

Відокремити білки від жовтків. Збити білки. Окремо збити жовтки з цукром і ваніллю до світло-жовтого кольору. Додати розтоплений шоколад і ще раз збити. Додати шоколадно-яєчну масу до білків і збити все разом на невеликій швидкості міксера. Просіяти борошно і какао в яєчну масу і акуратно перемішати гумовою лопаткою. Розігріти духовку до 180 градусів. Деко застелити папером. Вилити тісто на деко, розрівняти і випікати 10 хвилин або до готовності. Гарячий готовий корж відразу ж згорнути в рулет разом з папером. Остудити. Остиглий рулет намазати кремом, на край рулету викласти мандарини і згорнути. Поставити в холодильник на 2-3 години.

Крем:

  • 200 мл вершків
  • 3 ст.л. цукру, або за смаком
  • 1/2 ст.л. швидкорозчинного пудингу
  • 5 шт мандарин
  • цедра мандарина за бажанням
  • Збити вершки з цукром, пудингом і цедрою.

P.S. Шоколад в рулет можна не додавати, а додати лише 1 ст.л. какао. Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Шоколадний рулет з мандаринами