4-річний хлопчик шив іграшкових сніговиків в лікарні, щоб заробити на лікування лейкозу

Олена Семілет навіть через два роки вважає, що під новий 2016 рік з нею і її сім’єю сталося диво.

Почалося все дуже трагічно. Її маленький син Андрій переніс отит, і його лімфовузли запалилися. В результаті лікарі поставили страшний діагноз – рак крові. У рідних Черкасах медики нічим не могли допомогти хлопчикові. У зневірених батьків було два варіанти продовження лікування. Одне –  (115 тисяч євро) в Німеччині, інше – в сусідній Білорусії.

Подружжя Семілет прийняли рішення продати квартиру, щоб врятувати сина.

Хлопчика привезли в лікарню. Він довго не міг зрозуміти, навіщо його тут тримають, не дозволяють повернутися додому, піти в садок, не дозволяють гуляти. Щоб хоч якось зайняти дитину, Олена принесла в палату до сина різні вироби. Разом з Андрієм і його бабусею за допомогою рису, тканини і фломастерів зробили першого сніговика.

По Інтернету Олена відправила кілька фотографій іграшок своїм друзям. Знайомим сподобалися сніговики, і вони попросили зробити і для них. Не безкоштовно. Олена погодилася і навіть не здогадувалася, що таким чином врятувала сина.

Приятелі сім’ї Семілет поділилися фотографіями іграшок в соціальних мережах. Багато користувачів зацікавилися цими виробами. Олені почали надходити замовлення з багатьох країн: від Ізраїлю і до Прибалтики та  Німеччини. Тільки за чотири дні на картку мами Андрія було перераховано п’ять тисяч євро. Всім дуже хотілося допомогти дитині, купивши її сніговичків. За словами Олени, її дуже зворушив лист про замовлення для однієї зі шкіл відразу ста іграшок. Вчителі хотіли показати своїм вихованцям, наскільки важливою є турбота і взаємодопомога.

Замовлень було настільки багато, що жінка вже навіть боялася заходити в соціальні мережі. Але люди все одно пересилали гроші і просто чекали своєї черги. Протягом декількох днів, вся необхідна сума була зібрана. Хлопчик не переставав робити сніговиків навіть під час курсу хіміотерапії.

Зараз Андрій вже вдома. Говорити про повне одужання поки рано. Йому ще неодноразово потрібно буде відвідувати центр радіаційної медицини, але все найстрашніше залишилося позаду. Дитячий садок він поки не відвідує, але це не заважає йому мати купу друзів. На питання: «Ким ти хочеш стати, коли виростеш?», хлопчик відповідає: “Лікарем”.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4-річний хлопчик шив іграшкових сніговиків в лікарні, щоб заробити на лікування лейкозу