Порошенко: Чекаю Зеленського на «Олімпійському» 14 квітня

Президент Петро Порошенко закликав Володимира Зеленського 14 квітня з’явитись на стадіоні «Олімпійський» у Києві для проведення дебатів між кандидатами. Про це Порошенко заявив в ефірі телеканалу «Україна», пише hromadske.ua.

«Хочу наголосити, що 14 квітня у наступну неділю, я на Республіканському стадіоні («Олімпійському», ред.), саме там де запропонував пан Зеленський, чекаю його для проведення дебатів. Думаю, що 19 або 20 година буде оптимальним терміном», — заявив Порошенко.

Президент також закликав приходити на стадіон глядачів та усі канали, щоб дебати були проведені «як хотів Володимир Зеленський».

«Зійти з цієї позиції, це буде безвідповідально по відношенню до країни та по відношенню до виборців», — сказав Порошенко про імовірну відмову Зеленського від дебатів.

Порошенко також заявив, що готовий на початку наступного тижня пройти тест у Всесвітньому антидопінговому агентстві (WADA), як це раніше запропонував кандидатам в президенти український боксер, екс-чемпіон світу Володимир Кличко. «Я ці тести одразу пройду по прибуттю (представників WADA, ред.)», — сказав Порошенко.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Порошенко: Чекаю Зеленського на «Олімпійському» 14 квітня