Спаржева квасоля по-корейськи

Багато з нас цінують, люблять та роблять власноруч різноманітні мариновані салати по-корейськи. Тому сьогодні пропонуємо Вам ще один такий рецепт – спаржева квасоля по-корейськи.

Інгредієнти

  • стручкова квасоля – 500 г.
  • морква – 1 штука (велика).
  • цибуля – 1 штука (можна обійтись і без неї).
  • олія – 70 мл.
  • оцет (9%) – 1 ст.л.
  • часник – 3 зубці.
  • сіль, цукор – до смаку.
  • лавровий лист – 2 невеличких листочки.
  • перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
  • коріандр мелений – 1 ч.л.
  • перець червоний мелений – 0,5 ч.л.

Приготування

Спаржеву квасолю миємо, відрізуємо кінчики і ріжемо на шматки розміром 3-4 сантиметри. Відварюємо квасолю в підсоленій воді 3-4 хвилини, до води разом із квасолею додаємо лавровий лист.

Поки вариться квасоля, чистимо моркву та тремо на тертці для корейської моркви. Якщо робите з цибулею, то ріжемо її півкільцями.

Квасолю відкидаємо на друшляк і заливаємо холодною водою до повного охолодження.
Змішуємо цибулю квасолю та цибулю у одній мисці, добре вимішуємо.Часник пропустити через часникодавку, додати до овочевої суміші, додати чорний та червоний перці та коріандр.

Олію розігріваємо на сковорідці, додаємо оцет, та виливаємо розігріту олійно-оцтову суміш поверх спецій. Добре вимішати, додати сіль та цукор за смаком і ще раз перемішати.

Щільно утрамбувати в банку або поставити під прес і в холодильник на 8-10 годин.  Смачного!

Джерело: Смакота

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Спаржева квасоля по-корейськи