Святковий рулет з курячої грудки з начинкою-смачно і просто, прекрасно підійде до святкового столу і сподобається кожному, хто його спробує.

Рулет з курячої грудки з грибами і сиром виходить приголомшливо смачним і відмінно виглядає. Приготувати його зможе навіть недосвідчена господиня. Рулет прекрасно підійде до святкового столу і сподобається кожному, хто його спробує. Такий рулет просто знахідка для будь-якої господині-адже готується він з простих продуктів, а виходить просто чарівно смачним і апетитним.

Складові:

  • 800 грам курячого філе
  • 300 грам печериць
  • 200 грам тертого сиру
  • 200 грам бекону (смужками)
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 3 столові ложки паприки
  • 4 столові ложки оливкової олії
  • 1 чайна ложка меленого часнику
  • сіль
  • жовток

Приготування:

Гриби промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками.

Подрібнюємо очищену цибулю. На розпечену сковороду кладемо цибулю і обсмажуємо 1 хвилину. Потім додаємо гриби, солимо їх, перемішуємо і смажимо 5-7 хвилин.

У глибоку миску кладемо паприку, додаємо до неї мелений часник і сіль. Все перемішуємо і додаємо оливкову олію. Туди ж кладемо подрібнений часник і перемішуємо.

Відбиваємо куряче філе з двох сторін. Беремо харчову плівку і розстеляємо на робочій поверхні. Потім обвалюють куряче філе в підготовленому маринаді і викладаємо на плівку таким чином, щоб вони сформували прямокутник. Присипаємо їх зверху половиною підготовленого сиру, а потім викладаємо начинку з грибів. Потім присипаємо її сиром, що залишився.

За допомогою плівки звертаємо м’ясо з начинкою в рулет. Після цього плівку злегка підкручуємо з кінців так, щоб рулет ущільнився. Знову розстеляємо харчову плівку і викладаємо на неї пласт з підготовленого бекону. Викладаємо його в два ряди по 8 шматочків в кожному.

У центр беконового прямокутника кладемо рулет і акуратно знімаємо з нього плівку. Потім, за допомогою плівки, обертаємо рулет в бекон спочатку з одного боку, а потім з іншого. Готовий рулет перекладаємо в форму, промазану олією, і акуратно видаляємо плівку.

Рулет зверху змащуємо жовтком і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 35-40 хвилин. Готовий рулет перекладаємо на блюдо і подаємо до столу. Смачного!

Джерело: poradnik.net.ua

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Святковий рулет з курячої грудки з начинкою-смачно і просто, прекрасно підійде до святкового столу і сподобається кожному, хто його спробує.