Цукрові рогалики, які готувала моя мама, потім я, а тепер ще й дочка

Хрусткі рогалики, що тануть у роті з улюбленою начинкою — що може бути смачніше до ранкового чаю або кави? Готуються вони дуже просто, а печуться лічені хвилини, так що, поставивши майбутні ласощі в духовку, можете сміливо ставити чайник, адже гарячими ці рогалики просто дивовижні!

Складові

  • 250 г маргарину (масла);
  • 0,5 ст. теплого молока;
  • 2 яйця;
  • 1 ч. л. сухих дріжджів;
  • 0,5 п. розпушувача;
  • 500 г борошна (3-3,5 ст.).

Рецепт приготування

Маргарин розтопити. Борошно просіяти з розпушувачем. Дріжджі перетерти з борошном.

Збити яйця, влити молоко і маргарин. Замісити тісто, перекласти в пакетик і покласти в холодильник на дві години. Духовку розігріти до 180 ⁰С.

Розділити тісто на 5 частин. Насипати на стіл гіркою 3 ст. л. цукру (можна цукор перемішати з корицею). Покласти шматочок тіста на цукор і розкачати корж 5-6 мм завтовшки. Порізати на сегменти і кожен сегмент загорнути в рогалик.

Можна зробити з начинкою: я брала цукерки Джеллі або будь-які мармеладки, поклала на сегмент і скручувала. Укласти на деко і випікати хвилин 20 до золотистого кольору. Смачного!

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Цукрові рогалики, які готувала моя мама, потім я, а тепер ще й дочка