«Ви ніхто, бандери»: водій маршрутки накинувся на учасницю АТО (фото)

Водій приміської маршрутки Одеської області відмовив постраждалої учасниці АТО з Чорноморська Віті Яблуновській у безкоштовному проїзді

Про це розповів голова громадської організації учасників АТО «Рапіра» Геннадій Дашко.

«26 червня о 16.50 маршрутка № 7 (Сергіївка-Білгород-Дністровський). Віта їздила в Сергіївку до свого сина в табір. На зворотному шляху з Сергіївки села в маршрутку д/н ВН5883НВ», – каже Дашко.

За його словами, на водія посвідчення УБС вплинуло негативно: відмовив у безкоштовному проїзді, до того ж ще і всю дорогу ображав і принижував Віту Яблунівську.

«Багато чого почула: «я туди тебе не посилав, я безкоштовно вожу інтернаціоналістів, а ви ніхто, бандери і т.д. і т.п.», – розповів активіст.

Учасниця АТО вирішила навідатися в автовокзал по прибуттю, але водій зробив дзвінок заздалегідь і дівчину ніхто просто не пустив у будівлю, зачинивши двері перед носом.

Дашко зізнався, що першим бажанням було «зібрати чоловік 25-30 виїхати в Білгород-Дністровський і просто знищити цю маршрутку, разом з водієм. Але … Ми намагаємося будувати нове правова держава. Тому, на зборах ради нашої організації, вирішили спочатку написати скаргу на перевізника», – зазначив він.

Тому активісти направили листи до держінспекції України з безпеки на наземному транспорті, держслужби України з питань безпеки продуктів харчування і захисту споживачів в Одеську ОДА. Якщо ж влада не відреагує, то вони обіцяють «вирішити дану проблему старим надійним способом».

 

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Ви ніхто, бандери»: водій маршрутки накинувся на учасницю АТО (фото)